Meny Lukk

Rootstech 2013 – for den som ikke kunne være der!

Rootstech - February 6-8, 2014
Om et døgn sitter jeg på flight DL1123 på vei fra Atlanta til Salt Lake City. Jeg gleder meg som en liten unge – som alle sikkert både har skjønt – og mange faktisk forstår!

For dere som ikke kan være der, har jeg listet hva man kan følge direkte via nett her.

Det er også mulig å se noen av foredragene fra fjorårets Rootstech, ikke så mange men noen. Det er interessant å kunne se foredragene i reprise, jeg satt i salen under flere av dem. Særlig når man hører på et «fremmed» språk, er det alltid noe mer man forstår bedre ved å sitte rolig hjemme og høre på igjen. Noen foredragsholdere er jo selvsagt også bedre/tydeligere enn andre, og noen er mer proffe enn andre. Noen av disse foredragsholderne er fabelaktige, andre bare fantastiske.

Har du lyst til å se fjorårets lille utvalg kan du gjøre det her

Pakke pakke pakke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.