Meny Lukk

Da er man på vei! (eller: Internett på flyet er supert!)

Det er utrolig herlig med Internett ombord i flymaskin. Tiden går så mye fortere, og man får faktisk gjort noe fornuftig! Faktisk får jeg drevet med litt slektsforskning, og laster samtidig ned ny versjon av Legacy v8. Går ikke direkte fort, men er nok klar før vi lander!

Det var hyggelig å møte Drew Smith på flyplassen i Atlanta, han sitter noen seterader foran meg på flyet. Drew har skrevet flere bøker for oss slektsforskere, og reiser rundt i USA og holder foredrag om temaer som interesserer både lett nybegynner og godt viderekommen i faget. 

Skulle ønske flere hjemme i Norge turte å satse på og gi ut bøker om temaer innen slektsforskning, det er mer å skrive om enn akkurat kildene og hvordan bruke dem. Her i USA er det selvsagt et mye større marked, og det er mange som skriver. Noen bøker er bedre enn andre, noen burde kanskje ikke vært gitt ut i det hele tatt, men det er mye bra. Det norske markedet har jo også blitt mye større enn det var, så det bør være mulig å få solgt bøker, om de er bra og de dekker temaer som folk trenger kunnskap om og  er interessert i.

Jaja det er tanker man gjør seg mens man sitter her på flyet og flyvertinnene svinser rundt og serverer.

Planen for ettermiddagen er klar, først skal jeg gå og få registrert meg til Rootstech, så går turen inn på biblioteket for å jobbe et par timer. Kanskje kommer Steven Hall innom, og andre kjente. Flere fra Norwegian Lag gruppen har allerede ankommet SLC, 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.