Meny Lukk

Familysearch med stort nytt Indekserings-prosjekt!

Jeg fortalte i går om vesken full av brosjyrer:

En av brosjyrene var mer spennende og matnyttig en de andre. Nemlig en med en flott pirat på forsiden (jeg er ikke egentlig så glad i pirater) – med overskriften: Dead Men Tell no Tales – but their obituaries do!!

En ting er at det visstnok er en konkurranse om å bli tatt bilde av med denne skumle mannen, men det viktige står litt lenger ned på brosjyren: «Help unlock the treasure»…

På baksiden står det (fritt oversatt)
«Millioner av historier fra obituariene er foreløpig utilgjengelig i aviser og arkiver.

Bli med alle de som allerede er med av FamilySearch Indexing volunteers med å åpne denne skattkisten med millioner av navn og familiehistorie!»

Dette er utrolig spennende, og jeg kommer til å stikke bort til FamilySearch-standen senere i dag for å undersøke saken nærmere!

Det står ofte en del å lese i Deseret News om revolusjonerende saker som blir lansert her på Rootstech, eller i slektsforskerverden for øvrig. Dette var en av dem, samt at det i går kveld på blogger/media-arrangementet (for offesielle bloggere – jeg er ikke det) – ble lansert at alle medlemmer av LDS kirken vil etter hvert få gratis adgang til Ancestry.com, MyHeritage og FindMyPast.com

Kilder:
Familysearch.org og brosjyre
Deseret News

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.