Meny Lukk

Første kveld i Salt Lake City…

Rootstech - February 6-8, 2014
Da er jeg installert på rom 1129 og har en helt fantastisk utsikt:

Obligatorisk «utsikt ut av vinduet på hotellet-bilde»
Foto: Laila gjennom vindu

Det har vært en lang dag, som endte veldig trivelig. Etter innregistrering i Salt Palace Convention center, hvor jeg fikk med meg billetter og bag og t-skjorte og en haug med informasjonsbrosjyrer, gikk jeg ned på biblioteket for å jobbe et par timer. På veien til registreringen fikk jeg jammen et lite glimt inn i utstillingshallen, som ikke åpner før i morgen:

Sneak peak» ned i utstillingshallen!

Her fant jeg Steven, som sannsynligvis er en cousin fra Gjerdrum, og etter en stund kom jammen Finn og Ann-Carin bortom! Koselig. De hadde med seg «pakke» til meg også, inneholdene gevinst fra Julekalenderkonkurransen som ble arrangert av DIS-Sør Trøndelag. Jeg fikk jammen premie selvom jeg ikke var aller best. Sånt liker jeg! Premien bestod v sjokolade (trengte å få i meg litt energi) og «Dokumentene forteller» Fra Statsarkivet i Trondheim, et lite hefte med noe jeg tror er historien til «Nordafjellske Statsarkiv 1850-1982» (Frå Vanylven til Varanger) – og i tillegg et kort med  «Cicignons byplan fra 1681», og det er jo bra, siden jeg har en pappa som ble født i den byen ved et rent uhell!

Inngangspartiet til Family History Library

Biblioteket her har jeg skrevet om før, det er et helt fantastisk sted å være. Hyller på hyller med bøker – og det er flere hyller med norske bygdebøker. Det er faktisk moro å gå i hyllene her, med «Norway» på 6-8 av hyllene!

Norway…..
Norway and Norway….
Norway and Norway……
Norway and Norway…

I tillegg til alle disse bøkene har de jo alle de bøkene som er digitalisert og ligger ute på Familysearch. Dette skrev jeg om forleden dag.

Etter middag bar det på rommet for å pakke ut og sette på varmen, det er kaldt her! Og – sjekke hva som lå i bag’en jeg fikk ved innregistrering. Det var ikke småtteri heller! Og bagen er faktisk en helt ok PC-bag som kan brukes til noe fornuftig! Jeg måtte betale litt for den, men det var den verdt. Mannen i huset trenger nemlig en ny bag til sin PC.

Det blir nok mye slikt materiale å gå gjennom, vi som er «bloggere» får ekstra mye, da utstillerne ønsker å bli beblogget, både av de offesielle bloggerne og av oss vanlig dødelige.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.