Meny Lukk

Slekt i Sverige? Ancestry.se er gratis i påsken!

bilde fra freedigitalphotos.com

Har du slekt i Sverige, men synes det kan bli dyrt å måtte betale for å bruke de svenske kildene?

Ancestry.se  har åpent for alle – gratis – i påsken! Dette skriver de på sin hjemmeside:

Släktforska tillsammans med din familj under påskhelgen. Passa på att fråga dina släktingar vad de vet om era förfäder och sök sedan mer information om dem i kyrkböckerna hos Ancestry.se. Till och med den 21 april kan du släktforska gratis* i våra tre största databaser.

Den lille stjernen forteller at det er en liten skrift nederst:
* För att bläddra och söka gratis i de svenska kyrkböckerna, de namnindexerade födelseuppgifterna och födelseuppgifter för personer som avled mellan 1901 och 2006 behöver du endast registrera dig med förnamn,efternamn och e-postadress, om du inte redan har ett användarkonto hos Ancestry. Du kan bläddra och söka gratis från den 17 april kl 00.01 CET till och med den 21 april kl 23.59 CET.

Les mer om Ancestry.se sitt påsketilbud her

Husk at dette gjelder Ancestry.se, ikke Ancestry.com!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.