Meny Lukk

ftDNA – myOrigins… hvor har jeg mine gener fra?

ftDNA har kommet med en ny finurlig kartfunksjon som viser genetisk opphav. 

Det var litt overraskende med den finske flekken, men Sverige og Norge er ikke noe sjokk.  Jeh har fått en del treff som går inn i Hedmark og det kan være der den «finske» andelen er. Kanskje vi er skogfinner? Jeg har også min farmors far som fremdeles er en gåte, men det begynner å lysne der også. Nå skal pappa til «pers», vi skal samle litt kinn-skrap og sende inn, så får vi se hvem av treffene jeg har som kommer fra hans side av familien!

Mange andre spennende navngitte treff har kommet inn, som nå skal jobbes videre med!

Skjermdump fra ftDNA myOrigns

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.