Meny Lukk

Ny bok i samlingen, og tilbake i styre og stell!

I helgen har jeg blant annet vært på styremøte i DIS-Norge, Slekt og Data. Det var moro å «være med» igjen, etter noen år helt ute av styre og stell. En flott gjeng, både nye styremedlemmer og folk med fartstid. Gamle kjente og nye fjes. Siden det var første møtet, fikk vi også en overnatting på Quality Olavsgård hotell, slik at vi kunne bli litt bedre kjent.

I resepsjonen på hotellet sto det en praktbok utstilt. Boken liksom bare sto der og ville være med meg hjem. Og det gjorde den. Ble med meg hjem.

Rune Andersens «Losby» – Menneskene, næringene,, kampene, gledene, tragediene, festene og hverdagene gjennom 500 år.

Boken har foruten historien, også med slektshistoriske nedtegnelser om Losbys eiere (av Torkel Rønold Bråthen) så den går naturlig inn i min bokhylle med bygdebøker og slektsbøker.

Nå er altså boken hjemme i hyllen min, men med oppgaver jeg har tatt på meg i løpet av styremøtet, og oppdrag og flere frivillige hjelpeprosjekter, kommer det nok til å ta litt tid før jeg får satt meg ned og lest boken….

(foto lånt fra Losbygods.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.