Meny Lukk

Litt nytt – mye gammelt!

Da har jeg bestemt meg for å gi bloggen min et eget domene – lailanc.no – av flere årsaker.  Ved å gå vekk fra blogspot.com har jeg mistet et par av de fine detaljene jeg likte i designet jeg hadde, men jeg ser at det ikke blir så hakkende galt dette heller. Men, det er mer avansert, og derfor også litt mer jobb før det er slik jeg ønsker.  Bildet under er et testbilde, og er tatt av meg fra mesaninen på Deichmanske bibliotek.

IMG_7780

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.