Meny Lukk

Velkommen til «Nye» Slekt og Slikt!

arkivapp_lailachristiansenDa har jeg altså sluppet katten ut av sekken, selvom den kanskje foreløpig ikke er helt i stand til å gå. Det er like greit å bare jobbe på ett sted.

Dersom du fulgte bloggen min via Networkedblogs tidligere, må du gjerne gjøre det på denne også, den gamle vil altså ikke bli oppdatert, men snart slettet. Alle innlegg er overført hit til den nye.

Jeg ser at mange av bildene i de tidligere innleggene har blitt uskarpe, men jeg kommer ikke til å gjøre så mye med det. De er skarpe og fine om du klikker på dem.

Networkedblogs er satt opp til å dele denne bloggen også på Facebook, så får vi se om den gjør jobben sin. Det hadde også vært fint om de som har bloggen min i sin bloggliste, oppdaterer lenka til den nye adressen. Jeg vil legge alle de jeg hadde tidligere i min bloggrull over til denne.

Kommentarer tas imot med takk!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.