Meny Lukk

Vem tror du at du är?

Jeg vet at research og filming til den neste sesongen for norske «Hvem tror du at du er» er ferdig, men den har ikke startet på norsk tv ennå. Jeg har heller ikke fått noen dato for når den starter.

Men dersom man får abstinenser etter slektsforskning på TV, kan man nå kose seg med f.eks. den Svenske versjonen.

Akkurat nå går «Vem tror du at du är» på SVT. Jeg har ikke svenske kanaler på min tv, så jeg må satse på at de blir lagt på nett.  De har sendt 3 episoder:

I episode 1 får vi møte skuespilleren Örjan Ramberg, som får vite om mørke hemmeligheter, glassblåsere og slekt fra Tyskland på 1500-tallet.

Eva Rydberg kan man møte i episode 2hun fikk vite om sin fars adopsjon, at hun hadde adelige aner, falne godseiere og annet.

Sist ute var Michael Wiehe, Episode 3– som fikk reise til Amerika og møte nær slekt der.

Slektsforskning i Sverige er mye likt vår egen, men allikevel også mye forskjellig. Det er lærerikt å se Ted Roswall, han har jeg møtt flere ganger, og han er en meget dyktig slektsforsker.

Kos deg!

3 kommentarer

    • LailaNC

      Ja – de har jeg blogget om før, det var den svenske jeg ville få fram nå, siden den går akkurat nå, og det er personer som er kjente o kjære i Norge også 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.