Meny Lukk

Legacy lager direkte import fra TMG!

Wholly Genes – tmggoldbox2gikk i slutten av juli ut og fortalte at TMG ikke lenger vil bli vedlikeholdt og oppdatert.   Selv har jeg ikke brukt dette programmet – jeg kjøpte faktisk lisens på det for mange år siden, men følte at det tok alt for mye tid å sette meg inn i bruken. Jeg valgte den gang i stedet å starte med Family Tree Maker, vi snakker nå 1997. FTM var den gangen i amerikansk språkdrakt, men det virket, og var lett og greit å komme inn i. Jeg kjøpte faktisk etter hvert den norske versjonen fra Figgjo Data, men etter noen år jeg over til Legacy – som er et veldig populært program for slektsforskere i Norge og resten av verden. Programmet har det man trenger av funksjoner, men det er også veldig viktig at den har fått norsk språkdrakt. En del funksjoner savnes fremdeles for at det skal bli fullverdiig for oss i Norge, men det fungerer greit.

Mange TMG-brukere kommer til å bruke programmet helt til det ikke lenger virker i det operativsystemet de bruker. Dette er fullt forståelig, slektsforskning er en del av en, og programmet man bruker er det viktigste hjelpemiddelet man har!

Nå har altså Legacy kommet med at de har laget en mulighet for TMG-brukere til å gå smertefritt over til Legacy. Helt uten å bruke Gedcom, som ofte kan miste viktige data, eller sagt på en annen måte.. det skjer alltid noe!

Les mere her fra LegacyFamilyTree .September 22, 2014 Legacy Family Tree will soon import files from The Master Genealogist software

Oppdatering 25.9.2014: Også Rootsmagic har nå lansert direkte import fra TMG til sitt program, – les mer her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.