Meny Lukk

Rootstech 2015 – Live Streaming (eller: hvordan være med uten å være der?)

2015-02-04_22-36-25Som i fjor, vil det bli sendt «live streaming» fra flere foredrag gjennom de tre dagene Rootstech-messen varer. Dette er et fantastisk tilbud, og de fleste jeg kjenner hjemme i Norge, vil ha stor glede og nytte av flere av disse foredragene.

Et par av mine store favoritter kan sees:

D. Joshua Taylor (hans offisielle hjemmeside: http://www.djoshuataylor.com/
skal snakke om 30 Pieces of Tech I Can’t Live Without – From online subscriptions to the smallest accessories come explore thirty essential gadgets and gizmos genealogists should always have up their sleeve.

Thomas MacEntee (hans offisielle hjemmeside: http://hidefgen.com/
skal snakke om «Building a research toolbox» –  Participants will learn not only some of the most important online resources for genealogical research, but also how to organize these resources into an easy-to-access and portable virtual toolbox.Thomas har flere av webinarene til LegacyFamilytree på samvittigheten, og kan ses via deres nettsider også. Joshua kan ses som en av slektsforskerne på Genealogy Roadshow

Husk at Salt Lake City er 8 timer etter Norge, så du må opp tidlig for å få med morgen-foredragene…

Lista kan ses her: Live Streaming at Rootstech

Selve visningen ser du på www.rootstech.org

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.