Meny Lukk

Rootstech 2015 – Rapport 1

Vi har et litt rart liv. På høsten seiler vi inn i solnedgangen, på vei til USA, koser oss i 2 uker på en eller annen vakker cruisebåt, møter masse hyggelige mennesker, og minst 1 av dem er norsk-amerikaner med ønske om å finne ut hvor i Steinrøysa slekta faktisk kom fra!

Så når vi ankommer vårt lille paradis, som ikke inkluderer sandstrender og fargerike drinker, men et vanlig bomiljø, med venner, skittentøy og frivillig arbeid, dame som kræsjer inn i bilen min…. går jeg inn i jobbe-modus så det holder, får kanskje en dag i uka ute i sola, og når det nærmer seg jul, kommer ”kulda” snikende. Vi snakker ikke akkurat kuldegrader, men litt færre varmegrader enn den jevne steinrøys-beboer tror om Florida. VI sliter oss gjennom 5-10 varmegrader! Ikke bare bare å være flipflop-befengt nordboer i tropiske himmelstrøk – og så opplever vi kjøligere vær enn vi har på en vakker sommerdag hjemme i steinrøysa!!!

Etter noen uker må vi så returnere til vårt kjære moderland. Det er egentlig helt ok, jeg synes det er fint å se litt vinter, hilse på mamma og pappa, og se at huset overlever en vinter til. Etter 3 uker hjemme i snøhaugen nå, gikk turen tilbake til Florida. Jeg var der i ca 4 dager – og nå sitter jeg på flyplassen i Atlanta i påvente av å ”boarde” flyet til Salt Lake City. Helt frivillig drar jeg tilbake til vinter. Men i Salt Lake City er det ikke så mye snø, det er kjølig og vakkert.

Fra i morgen vil hele bloggen dreie seg om i første omgang Rootstech 2015 – med sine over 20000 forhåndspåmeldte besøkende, og fra mandag av, Norwegian Lag week – som er enda et stort eventyr med norskamerikanere som leter etter slekt. Jeg er privilegert som kan være med på dette,

De av dere som følger bloggen, har allerede sett at jeg allerede er i ”Rootstech-modus” – fra nå av blir det rapporter om ting og tang flere ganger daglig. Lev med det! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.