Meny Lukk

Norwegian Lag Week – Tirsdag

I dag har vi jobbet intenst fra tidlig morgen.  Jeg har hjulpet til med å lese norske kirkebøker, oversette og forklare vanskelige ord,  for ivrige norskamerikanske slektsforskere. De er imponerende flinke til finne frem i kirkebøker og søke i folketellinger, og de fleste finner fram, de trenger bare litt starthjelp!

IMG_1278
Stor glede!

Jeg blir selvsagt stolt og glad når jeg kan hjelpe med å løse mysterier, eller finne folk som har vært forsvunnet, eller rydde opp feil som er gjort.  En i gruppen har fått hjelp av en flink slektsforsker i Norge, og av amerikansk slektsforsker. De to forskerne hadde helt forskjellige løsninger, men etter å a funnet flere kilder, er jeg helt enig i det som ble funnet av den norske slektsforskeren.

IMG_1280

IMG_1292
Vi får innføring i Facebooks sikkerhetsinnstillinger!

IMG_1293På kvelden hadde vi Facebook-seminar, da flere av de som er med føler seg veldig usikre på Facebook. Ved å vise hvordan det kan brukes til å få hjelp til slektsforskning, ble det nok 2-3 nye brukere, og noen som igjen blir mer aktive enn de var.

Og mens de andre lærte om Facebook, løste jeg et mysterium til – og det var litt morsomt for det endte opp i Aker og Nittedal!

Og dette fanatastiske byggverket er midtpunktet i denne vakre byen:

IMG_1297

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.