Meny Lukk

Norwegian Lag Week – Onsdag og hjemreise!

20150218_115748Da er siste dagen med «gjengen» over, og jeg er blitt kjørt ut til flyplassen med hotellets «shuttle» – alene, så jeg følte meg som kjørt av en privatsjåfør. Veldig bra service av Plaza Hotel. Og – ikke minst av Delta – som har oppgradert meg til første-klasse uten at jeg i det hele tatt har bedt om det! I tillegg var rommet mitt svært, og hadde både sofa, skrivebord og spisestue! Supert.

Dagen har vært travel, med formiddagen på biblioteket, tyding av prestenes kråketær,  jeg fikk et nytt mysterium i fanget, som vi ikke fikk løst før Mark har snakket med onkel Jack. Så får vi se hvor vi havner i Sverige med hans familie!

Lunsjmøte med de ansvarlige hos vår samarbeidspartner Familysearch for å diskutere videre fremdrift i registrering av 1875-tellingen. Deilig mat på The Garden – i 10. etasje med nydelig utsikt (bildet over) Og jeg er mer optimist nå enn på lenge!

Etter lunsj hadde vi noen timer i biblioteket, før vi hadde felles-sesjon hvor vi fikk litt innføring i noen av Familysearch sine muligheter. Jeg lar meg stadig imponere over hva de legger ut – gratis for oss å bruke. Og om vi er på et av slektssenterne rundt i verden, har vi fri tilgang til en utrolig mengde databaser og abonnements-steder (f.eks. Ancestry, Findmypast, Arkivdigital, Fold3, Emibas… ) .

Nå sitter jeg altså på flyplassen, og gleder meg til å komme hjem til min kjære!

See you next year Salt Lake CIty!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.