Meny Lukk

Who do you think you are – USA! Premiere 8 mars

HTDADE (Hvem Tror Du At Du Er) – feberen har gått hjemme i Norge i vinter. Viggo i Tid&Rom har på en fremragende måte skrevet om episodene, kjendisen, forskningen, historien, menneskene og litt mer utfyllende om alle de 8 episodene vi fikk se i Norge. Alle episodene ligger foreløpig også tilgjengelig på NRKs nett-tv. I Norge går nå en runde fra USA – 2012 – i reprise på NRK2, noe som forteller at disse programmene er utrolig populære.

Det har vært litt skrivelser blant slektsforskerne i Norge i etterdønningene etter HTDADE-bølgen. Det ser litt vel lett ut. Og enkelte ser ut til å tro at de kan ringe til statsarkivet og få «Finn på arkivet» til å smilende dukke opp med ei svær tralle med alle protokoller og pakker som inneholder informasjon om slekta. Og Undere over alle Undere – i alle protokollene er det gule fine lapper som markerer hvor slekta er notert! Fantastisk ikke sant? Det er nok dessverre ikke så lett, og det store flertallet skjønner nok også det. Men det kan misforståes!

Nå er det altså klart for en ny runde her i USA. Den starter på søndag på TLC.com

2015-03-03_19-38-45Premieren 8 mars – med fantastisk vakre  Julie Chen.

Hun  hadde aldri møtt sin morfar. Han døde lenge før Julie ble født. Alt hun hadde hørt om ham, var at han hadde vært en rik «playboy». Julie drar til landsbygda i Kina for å lære mer om for å lære mer om sin morfar, og oppdager en dramatisk historie! Denne gleder jeg meg til å se, da jeg har vært i Kina 3 ganger selv!

Så hver uke etter premieren skal jeg  kose meg med:

  • 15 nars  – Josh Groban
  • 22 mars – Angie Harmon
  • 29 mars  – Sean Hayes
  • 5 april  – Tony Goldwyn
  • 12 april – America Ferrera
  • 19 april– Bill Paxton
  • 26 april – Melissa Etheridge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.