Meny Lukk

LOST i Slektsforskning…. hold av helgen 24-26 april!

å være «Lost» i noe… fortapt? forgapt? jo .. vi er vel alle litt «Lost» i slektsforskning!

Igjen har Saritha og et par av de andre ildne sjeler på DISchat lagt hodene i bløt, og smeller til en helg med slekt og konkurranse!

Initiativtakeren til hele evenemanget er Saritha – som fremdeles er ung, men også skoleelev, (kanskje først av alt mamman til en liten tass, frue, strikkegal, slektsforsker, postkortsamler,  og you name it! Buzy buzy!  Saritha tilhører DIS-Salten og tok for flere år siden tak i dette med konkurranseinstinktet, gjøre noe ut av ting, få i gang noe, være aktiv, og sist men ikke minst..  h a    d e t   m o r o !!!  Det er nå noen år siden sist, så det var på tide å bli litt LOST igen!

Saritha har blogget om årets LOST her   hvor hun også har lagt ut timeplan for helgen.

Det er altså  3. offisielle runde i Lost i Slektsforskning! Les mer om konkurransen på Slektsforum her: – bli med, det er kjempemoro! Du må ikke være med på alle oppgavene, og dette er mest for din egen del!!

Saritha forteller:

LOST er en konkurranse med forskjellige oppgaver som går over en hel helg. Vi starter  24 april  kl 18.00 og ender alt på søndag 26 april med premieutdeling. Det vil bli mange oppgaver som går på alt fra en time til flere timer.

Oppgavene vil variere i vanskelighetsgrad så godt det lar seg gjøre og du vil selv være ansvarlig for å holde deg oppdatert på poenger i en egen tråd.

Saritha har blogget om årets LOST her   hvor hun også har lagt ut timeplan for helgen.

Stikk innom på DISchat da vel! Der snakker vi om oppgavene, ler og har det moro, og vi har bunkrings-stasjoner…..

Tror faktisk det er premier og jeg!

 

2 kommentarer

  1. ToneH

    Dette er gøy!! Jeg skal s eom jeg får gjor noe, men er litt for booket opp på mye annet! Men dette anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.