Meny Lukk

Slekt i København?

Jeg får stadig informasjon inn i innboksen min, og i går kom det en hyggelig mail fra Københavns Stadsarkiv.  De kunne fortelle om følgende gladnyhet:

2015-04-23_15-43-11Dersom du har slekt fra fantastiske København, bør du ta turen til nettstedet til Københavns stadsarkiv. Her finnes mye informasjon som kan være nyttig. Nå har de lagt ut begravelsesprotokoller for byen,  Databasen er ikke indeksert på navn, men på periode, slik at man må vite noenlunde når personen døde. Les mer om hvordan du bruker søkefunksjonen her.

 

1 kommentar

  1. JanMm

    Jeg er også «medlem» av Kjøbenhavn Stadsarkivet og fikk denne info for en par dager siden. Og forsøkte den selvfølgelig. Men søken er vanskelig, når man ikke vet årstall. Dessuten kan man ikke søke på navn, eller første bokstav av navnet. Det blir nok ikke den store hjelp, dessverre. Jan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.