Meny Lukk

Pappa fyller 80!!!

Verdens fineste, beste, kuleste, staeste, kjekkeste, og mest fabelfantastiske pappa fyller 80 den 6. mai 2015. Heldigvis har han lagt ned veto mot fest uten oss, så feiringa blir ikke før i juni!

Pappa har alltid vært der for oss unga. Han var formann i vellet, sørga for lys og vedlikehold av skolevei gjennom skauen da vi gikk på skolen, laga skirenn ved Gystad vel, og hopprenn i Stillasjen bak huset, passa på at idealtiden ble overholdt  både for store og små, (glemmer aldri pappas feite treski!!) han var formann i skolekorpset når vi spelte der, dro oss på stevner helt til Trondeim! Han var med og starta ungdomsklubb på vellet da storebror trengte et sted å være, og var aktiv i ungdomsgruppa i Skytterlaget da lillebror trengte ham der – sommerferiene i noen år ble til landsskytterstevnene rundt om i landet!

Etter hvert som barnebarna har kommet til har det ikke vært nei i hans munn når det var snakk om barnehage-henting, skoleskyss, fotball og bordtennis, passe på, you name it! Nå er det hjelp til å fikse biler til barnebarna.. tiden flyr! Pappa er den beste!  Det fine nå er å se  de snille og gode, morsomme, stae, flinke og musikalske genene blir videreført til barne- og oldebarn!

Nå fyller han 80. Og for en 80-åring!  Med 4 unger – 8 barnebarn og 8 oldebarn og flere bonusoldebarn! – juhu! Gratulerer med dagen!

pappa liten
Kanskje 2 år?

 

13 juni samles nesten hele familien, og jeg gleder meg som en unge.

Gratulerer med dagen Pappa!

 

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.