Meny Lukk

Legacy User Group på Facebook!

2015-07-06_11-34-17
Adressen til Millennia sin user-group er https://www.facebook.com/groups/372110202980118/ eller du kan søke etter gruppen selv når du er logget inn i Facebook»en din.

Jeg fikk akkurat tikkende inn en epost fra Legacy News, med litt forskjellig informasjon.

Det jeg bet meg merke i i dag var den nye Facebook-gruppen de har startet, og der er faktisk Geoff Rasmussen selv med som administrator. Dette er altså en slags offesiell brukergruppe for Legacy-brukere. Vi må selvsagt kjøre English speak, men det greier vi vel? Det er ikke mange av mine norske kolleger som er medlemmer der foreløpig, ser kun 2 av mine maaange slektsforsker-venner på gruppa, og de er fra USA. Denne gruppen gir mulighet for direkte kontakt til produsenten (Geoff) – ikke bare andre brukere.

Det finnes også en Norsk brukergruppe for Legacy, denne er privat drevet, men gir deg hjelp og informasjon om programmet. Denne gruppa finner du her

Disse gruppene er  et godt alternativ til krangle-kanalene som finnes, dersom det er noe du lurer på. Jeg irriterer meg grønn dersom noen spør om «kan noen fortelle meg hvordan du løser dette i program A» – så får en til svar: «dette er enklere i program B»… eller: «bytt til mac» … eller «bytt til windows»….  en dedikert Legacy-gruppe (eller for andre programmer) for den som har bestemt seg – og bruker sitt program, må være mye mer hensiktsmessig, og mye hyggeligere å forholde seg til!

Ja jeg bruker Legacy!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.