Meny Lukk

Slekt1 – et sted som deler både oss, nyheter og informasjon!

Slekt1.com  – med Trygve Kikut fra Vestfold i spissen, har vært synlig i Slektsforsker-Norge i mange år.  Nylig kom nettstedet ut i ny og mer oversiktlig drakt, hvor det er enda enklere å følge norske blogger og nyheter om slektsforskning i Norge.

Det nye designet er rent og lekkert, og lett å finne frem i. Ikke noe «dill».  At de selger annonser er helt greit også, så lenge de ikke blunker for fælt for mine nærsynte stakkars grønne øyne.

Nå benytter jeg meg som regel av DIS-Norges Genealogiske ressurser for å finne bygdebøker,  (jeg banner i kjerka om jeg sier noe annet) da jeg bruker den også til å finne andre kilder,  men Slekt1 har en veldig fin oversikt over slektsbøker som er enkel å bruke, som er enkelt sortert på etternavn. (ja jeg vet at det også finnes oversikter på Slektshistoriewiki hos NS og der finner  linker til en del jeg bøker der jeg ikke finner andre steder).

Det er jo også veldig hyggelig at Slekt1 promoterer bloggene våre, og nå på en så flott måte at jeg tok meg friheten til å lage en skjermdump av det som møtte meg da jeg skulle inn og se hva som fant av slektsbøker for folk med et spesielt etternavn i dag.

2015-07-11_15-44-43
www.slekt1.com profilerer norske blogger på en fin måte, og i dag var jammen Slekt og Slikt øverst!

Flott jobbet Trygve og kompani, lykke til i fremtiden!

2 kommentarer

  1. LailaNC

    Det var bare hyggelig, Trygve. Har hatt det i tanken lenge, men nå fikk jeg en «grunn» siden det var noe helt nytt! 🙂 lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.