Meny Lukk

Who do you think you are? (USA – Sesong 6)

I kveld starter et av årets vakre eventyr for slektsforskere. Det er mange i løpet av året, uten at jeg rangerer. Men jeg må innrømme at  den amerikanske versjonen Who do you think you are? er godt oppe på lista. Lurer på om det kommer nye runder her i Norge?wdytya

Årets amerikanske runde går, som i fjor, på TLC, og de har sperret visning for utenlandske IP-adresser, slik norske kanaler gjør. Copyrights.  Men – en eller to av episodene  blir gjerne lagt ut på Youtube for den som ønsker å se, og fulle episoder blir etter hvert lagt på TLC.com for den som har en mulighet for å gå på via en amerikansk IP-adresse. Jeg bruker ExpressVpn som jeg har funnet grei til dette behovet.

Som de norske rundene, er det også i de amerikanske og engelske litt for «enkelt»  – men i den amerikanske versjonen ser vi i hvertfall at de blir vist inn på www.ancestry.com (som selvsagt er en hovedsponsor) og kjendisen ser faktisk ut til å lete litt selv. I Norge kommer kjendisen inn på arkivet, og der står «tralla» klar med hele slekta.

Årets sesoGinnifer_Goodwin_by_David_Shankbonengpremiere i USA er med nydelige Ginnifer (Michelle) Goodwin, født 22. mai 1978. Hun er en amerikansk TV-og filmskuespiller.  Hun spiller for tiden rollen som Mary Margaret Blanchard / Snøhvit i ABC-serien Once Upon a Time. Litt om henne kan leses på http://ginnifergoodwin.org/

En liten smakebit får vi faktisk se her i Norge – Ginnifer starter der hun skal, hun reiser til sin far, for å høre om slekta, og det er selvsagt noe som må utforskes!

Se smakebiten hos TLC her:

Episodene som følger de neste søndagene er så:
Episode 2 J.K. Rowling
Episode 3 Alfre Woodard
Episode 4 – forskjelllige repriser
Episode 5 Bryan Canston
Episode 6 Tom Bergeron

Bildet: Ginnifer Goldwin – By David Shankbone (David Shankbone) [
GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html),
CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/) or CC BY-SA 2.5-2.0-1.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.5-2.0-1.0)],
via Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.