Meny Lukk

Gratulerer med dagen mamma!

I morgen (lørdag 1. august) feirer vi verdens beste mamma, farmor, bestemor og oldemor! Mamma er for meg en skattkiste av informasjon om familien, og på sine senere år har hun fått en litt spesiell hobby, hun driver nemlig med slektsforskning, og «leser» kirkebøker som andre leser krim!

Helt urundt tall men vi feirer like herlig! Bildet er tatt på mammas 1 årsdag, og jeg tror faktisk at kjolen hun hadde på seg, brukte jeg til dukken min!!

mamma 1 aar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.