Meny Lukk

Alt for Norge – premiere 30. august kl 20.00 på TV-Norge

Det er igjen klart for en ny runde av Alt for Norge. Det er nå 6. sesongen, noe som er helt utrolig. Og den er like morsom hver gang! Nå skal jeg innrømme at jeg ikke egentlig synes det er så festlig at folk stapper fjeset full av mat som renner nedover og kaster fiskeboller på hverandre, men det er nå en gang sånn at noe er for den litt yngre garde, annet for de som er litt oppi der som jeg.

10492279_1021611941183666_3429495688790396745_nAlt for Norge har en veldig aktiv Facebook-side hvor du kan bli kjent med deltakerne og heie på dem. Mange av de tidligere deltakerne er også på denne Facebook-siden, og de kommenterer og liker saker som blir lagt ut. Kjempegøy. Det viser seg jo at mange av deltakerne «finner hverandre» og faktisk gifter seg! Andre blir venner for livet, og treffer hverandre gjevnlig. Flere av deltakerne har vært tilbake til Norge flere ganger. Dette sier noe om konseptet, at det faktisk har en betydning, særlig for de som er med i konkurransen!

Det deilige med Alt for Norge er at det ikke er intriger, det er ikke om å gjøre å sende hjem de andre, men allikevel om å gjøre å vinne. Dette synes jeg er et mye hyggeligere konsept enn baksnakking og andre former for renkespill. Alt for Norge er noe hele familien kan ha det hyggelig med!

Henriette Brusgaard, som jeg har hatt gleden av å møte ved flere anledninger, og som egentlig sa takk for seg da vi var på premierefesten for sesong 4, er med ennå, noe jeg synes er veldig bra. Henriette er perfekt som leder for disse gjengene med norsk-amerikanere som kommer til Norge for å gjøre seg Norske. Hun er akkurat passe frempå, men lar det være deltakernes show, hun tar aldri over, er aldri for mye. Hun er akkurat passe i alt hun gjør! Flink i engelsk har hun også blitt, det SKAL høres ut som hun er norsk, for det er hun nemlig! Takk for at du ble med igjen, Henriette, det hadde ikke vært det samme uten deg!

Henriette og undertegnede på en tidligere sesongpremiere!

30 august smeller startskuddet altså. Jeg håper jeg får anledning til å ta en skål med Henriette da også, da jeg har fått lov til å være med på premierefesten! Gleder meg!

(og ja, jeg har fått lov til å bruke bilder og snutter fra Monster AS).

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.