Meny Lukk

Det er gratis, det er gratis! (sett hos Ancestry.se)

Har emigranter i slekta? Ancestry.com gir gratis tilgang i helgen til det meste av sitt emigrant/immigrant materiale. Liste over tilgjengelig materiale kan ses under linken nedenfor.

Bruk denne lenken for å komme inn: http://www.ancestry.se/cs/emigration

Ancestry skriver:
«Gratis tillgång till uppgifterna i de utvalda databaserna fram till den 4 oktober 2015, kl 23.59 CET. För att titta på uppgifterna behöver du registrera dig gratis hos Ancestry.se med namn och e-postadress. Vi skickar dig då ett användarnamn och lösenord som ger dig tillgång till uppgifterna. När gratisperioden upphör behöver du ha ett abonnemang hos Ancestry.se för att kunna titta på uppgifterna i de utvalda databaserna. För att se en komplett lista över de utvalda databaser som är gratis i helgen»

Klikk her for en liste over hvilke baser som er tilgjengelig

 

2015-10-02_14-29-19

Om Ancestry.com;
Ancestry.com is a family of brands with deep roots in roots. We are putting family history in the hands of everyone by providing the most comprehensive resource for discovering who and what led to you. Our brands include Ancestry, AncestryDNA, AncestryProGenealogists, Family Tree Maker, Fold3 and Newspapers.com.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.