Meny Lukk

Fotoutstilling med noko attåt!

I over 20 år har Vålerenga Historielag arrangert Fotoutstilling for å vise fram sine fotoskatter. De første åra ble den avholdt i Bydelshuset i Hedmarksgata 2, men etter hvert «vokste» utstillingen ut av lokalene der, og etter noen år i «Konfirmasjonssalen» i Prestegården, er nå utstillingen fast i menighetssalen i Vålerengen kirke. Utstillingen har etter hvert blitt mye mer enn en fotoutstilling. I fjor var det leker og barnas hverdag som var tema, og vi hørte mange godt voksne stemmer som sa «ååå akkurat en slik dukke hadde jeg og» – eller en grovere litt skjelven stemme som sa «maken til den gamle trebilen min det der jo»….  og bilder. Hundrevis av bilder. Bilder av hus og gater, biler og miljøer, folk og fe, klassebilder og konfirmasjonsbilder. Har du litt tid til overs i helgen? Ta deg en tur i Vålerengen kirke!!

Årets hovedtema vil være krigen og frigjøringen, med bilder og annen interessant informasjon fra disse 5 årene. De to flotte guttene på plakaten er Bjørn «Olsa» Olsen og broren Ivar.

12113522_894279637319515_1106772254825873634_oI tillegg til å kunne se på bilder og gjenstander, har også Historielaget avfotograferingsutstyr, og skanner slik at dersom du har bilder fra Vålerenga eller Vålerenga-folk, er de alltid interessert.

Og selvsagt. Verdens beste vafler. Verdens alller aller beste vafler. Ingen over ingen ved siden. Husk kontanter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.