Meny Lukk

Digitalarkivets nye blogg!

En ny blogg som alle bør følge så dagens lys for et par uker siden.

2016-01-15_21-15-12

De skriver selv i første innlegget sitt:

Sitat:
Vi har lenge tenkt på å opprette en blogg, og nå er den endelig her. På bloggen ønsker vi å formidle litt av det arbeidet vi gjør i kulissene bak Digitalarkivet. Digitalarkivet er en gratis nettjeneste hvor vi publiserer skannet og transkribert arkivmateriale. Tjenesten leveres av Arkivverket.

Vi ønsker å fortelle litt om hvilket arbeid vi gjør for å levere tjenesten. Det være seg utvikling av programvare, hva vi ser for oss fremover, hva vi gjør for å behandle dataene for å øke søkbarheten og for å øke kvaliteten på det vi leverer, osv.
Sitat slutt

De fleste har sikkert fått den med seg allerede, men minner allikevel om den:

Digitalarkivets blogg har følgende adresse: http://blogg.digitalarkivet.no/

Allerede lærerike og nyttige innlegg, dette er en blogg jeg ser frem til å følge!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.