Meny Lukk

Nytt liv på bloggen?

Det har vært stille nesten ett år her på «Slekt og Slikt-bloggen» noe jeg nå har tenkt å gjøre noe med.

Mye har skjedd i livet mitt i 2016 som jeg ikke har tenkt å gå i detaljer på her, men nå begynner jeg å se lyset i enden av tunnelen selv om tunnelen fremdeles er ganske lang og trang og full av snublestener!

En aktivitet jeg har holdt på med hele tiden er slektsforskningen. Om enn ikke på min egen familie, men for andre. Nå i januar har vi stått på for fullt med forskningen på kandidater for Alt for Norge, og det blir spennende hvem som kommer med til slutt! Bildet under er fra i fjor, da Johnny vant finalen (Johnny nr. to fra venstre bak).  Jeg hadde gleden av å forske på Johnnys slekt, og jeg møtte Johnny på premiere-festen! For en kjekk og hyggelig gutt! (Og jeg glemte den obligatoriske selfien selvsagt).

alt for norge 2016-0000
Deltakerne i Alt for Norge 2016. Foto: Monster (brukt med tillatelse)

Jeg har sagt til meg selv at jeg skal prøve å bruke et par timer i uka på egen slektsforskning også, så får vi se om jeg får til det! Siden jeg har tatt DNA-test av begge foreldrene mine, og en onkel i tillegg til  meg selv, har jeg tenkt å lære mer om DNA i slektsforskningen, og finne flere slektninger der ute.

Jeg håper også jeg får tid til mer frivillig arbeid igjen etterhvert, kanskje bli mer aktiv i Slekt og Data igjen? Vi får se hva fremtiden bringer. Siden planen er å flytte oppover til Jessheim-området etter hvert, blir det kanskje Slekt og Data Øvre Romerike som blir plaget mest?

Første frivillig-arbeid aktivitet for meg blir «Norwegian Lag week» som starter søndag om en uke – i Salt Lake City! Jeg reiser over på tirsdag, og skal først være med på Rootstech 2017 – treffe masse gode gamle venner og møte nye! Det blir 10 dager med intravenøs slektsforskning! I can’t wait!!!

Norwegian Lag-week gruppen 2016 - noen kommer igjen i år! Foto: Familysearch
Norwegian Lag-week gruppen 2016 – noen kommer igjen i år! Foto: Familysearch

7 kommentarer

  1. Solveig Bergh

    Gleder meg til å følge bloggen din. Gleder meg til du kommer og «plager» ? oss i Slekt og Data på øvre Romerike. ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.