Meny Lukk

Alt for Norge – sesong 8! Kommer kanskje til et sted nær deg?

Da har vi fått beskjed om at amerikanerne er i Norge, og at de skal til Tromsø for å gjøre første episode! Dette blir helt sikkert gøy, da gjengen ikke akkurat virker noe mindre morsomme og «norske» enn de pleier å være. Det finnes jo ikke noe norskere enn en norsk-amerikaner!

Jeg har også i år fått lov å være med å forske på mange av kandidatene, og jeg har 5 av de 12 finallistene! Heia heia!

Her kan dere se gjengen, det blir nok  mye morsomt å høre fra dem etter hvert! Programleder i år som i fjor er fine Fridtjof.

The girls in front from the left: Odessa Stevens, Kellie Williams, Madrona deLong, Sara Heidrich, Andrea Bennet Xiong, Christine Campisi The boys in the back from left: Richie Alfson, Alex Arnott, Jared Vorvick, Finn Brennan, Jamie Larson, Cash Court.

 

Følg dem på Facebook! Follow them on Facebook!

https://www.facebook.com/altfornorge/videos/1543856888959166/

Bilder brukt med tillatelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.