Meny Lukk

Hot of the press! THE Genealogy show – 7 and 8 June 2019 in Birmingham, England!

STOP PRESS: NEW GENEALOGY SHOW IN 2019

The demise of the Who Do You Think You Are? Live show has left a hole in the genealogy calendar of UK-based events with many attendees commenting on the loss of a ‘big’ annual gathering.

An international group of genealogists, led by Kirsty Gray and Sylvia Valentine (Show Directors), have been diligently working since the US-based RootsTech Conference, to get THE Genealogy Show on the road.

This two-day event will take place at the NEC (National Exhibition Centre) in Birmingham, in the same hall as in previous years. The Board members are dedicated to providing outstanding educational opportunities through talks and stands, as well as creating an environment where family historians from beginner to expert can network together. Even at this early planning stage, many international genealogists are making travel plans to attend the event.

More information will be released on the website over the next month, though you can register your interest as an exhibitor, speaker or sponsor on the website right now – www.thegenealogyshow.uk.

Follow us on Twitter: https://twitter.com/THEGenShow2019
Like the event Facebook page: https://www.facebook.com/THEGenShow/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.