Meny Lukk

Nathan Dylan Goodwin kommer til THE Genealogy Show!

Nathan Dylan Goodwin (engelsk)
Kindle foreslår stadig bøker for meg basert på hva jeg søker etter. Og siden jeg har lest det meste av slektsforskerkrim de har på Amazon,, mente altså Amazon/Kindle at jeg ville like Nathan’s bøker også. Og det gjorde jeg selvsagt.

Nathans hovedperson er «forensic genealogist» Morton Farrier. De har handling i England, i moderne tid slik at han bruker moderne hjelpemidler i sin slektsforskning og research, og greier stadig å bli blandeet inn i farlige oppdrag. Bøkene hans er skrevet i både fortid og nåtid, noe som gjør at vi får innblikk i historien han forsker i – og blir kjent med de mennenskene han leter etter. Dette har han gjort på en utrolig fin måte. Jeg gleder meg allerede til neste bok om Morton Farrier! Bøkene om Morton Farrier kan også leses i hvilken rekkefølge som helst, men det er som vanlig greit å starte med bok nr. 1 for å bli kjent med hovedpersonene og geografien.

Jeg møtte Nathan D. Goodwin på Rootstech 2018, og måtte jo selvsagt få tatt et bilde! Den siste boka hans var ikke ferdig fra trykken ennå, så jeg fikk ikke med meg noe signert eksemplar hjem. Men det håper jeg retter seg i juni 2019, for da kommer nemlig Nathan til Birmingham og THE Genealogy Show!!!

Les om Nathan og bøkene hans her https://www.nathandylangoodwin.com/

Hver fredag fremover vil THE Genealogy  Show lansere foredragsholdere eller spennende deltakere, aktiviteter eller utstillere. Følg med!

For nyheter om THE Genealogy Show, følg dem på Facebook her: https://www.facebook.com/THEGenShow2019

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.