Meny Lukk

Rootstech 2019 – I am ready!!!

To my English speaking followers:
I don’t blog in English, but Google Translate in the  menu to the right will give a quick and dirty translation (it is kind of more dirty than quick though). At least you will understand what I am writing about, even if the Google grammar is totally off. 

Jeg er klar, (nesten). RootsTech 2019 vil bli en både hyggelig, morsom, lærerik og sosial opplevelse. Jeg reiser fra Sarasota, Florida på onsdag, og ankommer min favorittby over alle favorittbyer utpå dagen. Første etappe vil bli verdens største Slektsforsker–konferanse  RootsTech 2019 –  og etter å ha fått påfyll både faglig og sosialt i 4 dager,  skal jeg være med på Norwegian Lagweek

Hovedfokus vil selvsagt være på det faglige. «RootsTech-appen» er lastet ned på telefonen.

Appen er fullstappet med informasjon. Her har jeg satt opp hvilke foredrag jeg ønsker å se, hvilke utstillere jeg ønsker å prioritere tid hos, jeg kan laste ned «syllabus» og jeg kan finne ut hvor i Salt Palace jeg er i forhold til hvor jeg burde være. For Salt Palace er enormt! Blir spennende å se hva «FitBit’n» sier etter endt dag! Denne videoen viser litt hvor svært Salt Palace Convention Center er:

Road to RootsTech ep. 11: Salt Palace Tour – photo: Rootstech2019. From the blogpost: Road to RootsTech ep. 11: Salt Palace Tour by Maegan Kasteler

 

Se videoen her:  Road to Rootstech episode 11 – Salt Palace tour!

Men i tillegg er kalenderen fullbooket både tidlig og sent med frokost-møter, lunsjer, middager. Earllier found  «cousins», DNA-matcher med ukjent felles opphav, tidligere klienter, nye klienter, gode venner fra tidligere besøk i Salt Lake City, og ikke minst, gode venner fra det profesjonelle miljøet i USA, New Zealand, Australia og Europa. . Dette blir fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.