Meny Lukk

RootsTech og MyHeritage i Booth #805!

To my English speaking followers:
I don’t blog in English, but Google Translate in the  menu to the right will give a quick and dirty translation (it is kind of more dirty than quick though). At least you will understand what I am writing about, even if the Google grammar is totally off. 

MyHeritage har enormt mange brukere i Norge. Dette var også grunnen til at MyHeritage LIVE for første gang ble arrangert i Norge i 2018. Selvsagt var ikke jeg hjemme så jeg kunne delta, men de strømmet hele konferansen, og senere la de videoene ut for at vi kan se dem gratis hos LegacyFamilyTree Webinars

MyHeritage pleier å være en av de store sponsorene, og hver dag er sponset av en av disse store aktørene. Jeg ser i bloggen deres at de er «sponsorer for fredagen, og jeg ser at min gode Legacy-venn Geoff Rasmussen skal introdusere dagens Keynote-speaker (hovedforedragsholder) denne dagen.

De har en av de største «stands» i Expo-hallen. Og en hel hær av hyggelige MyHeritage-eksperter. Hele dagen står folk i kø for å kjøpe DNA-tester, som alltid selges til veldig rabatterte priser under konferansen. Man kan også få hjelp og råd til bruk, problemløsning, hvordan bruke de forskjellige verktøyene etc av de mange flinke hjelperne på standen.

Geoff Rasmussen og megsel foran Legacy-standen under RootsTech2018

En annen aktivitet som skjer på stand #805, er at de har korte foredrag og demoer, hele dagen! Dette er ikke bare «salgs-foredrag» men hvordan bruke de forskjellige verktøyene og kildene MyHeritage har tilgjengelig. Det er flere av disse korte foredragene som ser veldig nyttige ut, og jeg kommer nok til å hvile bena her innimellom! Nedenfor har jeg tatt en «screenshot» av programmet de har lagt opp til, hvor det er flere kjente navn på talerlisten! Dette blir moro.

Skjermdump fra https://blog.myheritage.com/2019/02/were-headed-to-rootstech-2019/

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.