Meny Lukk

RootsTech 2020 – Norwegian LagWeek 2020 – 10 days of Genealogy!

Årets happening er rundt hjørnet. Jeg er småekstatisk og løper litt i ring. Planlegging, pakking, tenking… det er mye som må organiseres og ordnes.

Først må jeg be sjefen om fri. Det gikk greit. Er man sin egen sjef jobber man for en tyrann. Men tyrannen sa det var greit så lenge jeg kunne jobbe på flyet, under lunsjen, på dagen, på ettermiddagen, være tilgjengelig under middagen, kanskje møte noen klienter eller leverandører etter middag, og så ta noen telefoner før sengetid. Så da sa jeg til meg selv at … jo det er greit…

Litt inspirasjon fra min gode slektsforskervenn i Australia, Alona, gjorde at jeg fikk meg til å få satt igang tenkingen. I år er Norwegian Lag Week uken før RootsTech, noe som gjør tingene litt anderledes. Men ikke helt håpløst. Jeg får mer tid til nettverksbygging og slektsforskning. Både for klienter og meg sjøl! Bildene nedenfor er fra forskjellige RootsTech-år, men alle er fra mitt eget kamera!

ToDo:
1. Flybilletter og hotell booket for lenge siden! Favorittflyselskap, direkte fra Tampa til Salt Lake CIty, og favoritthoteller – bytter med hensikt da jeg vil være med forskjellige grupper på de forskjellige arrangementene. Plaza for LagWeek, Radisson for RootsTech! Har alt av visa – husk om du kommer utaskjærs fra må du ha ESTA!!! Dette får du på nett. Sjøl har jeg 6 måneders visum så alt er vel.

2. Vurdert foredrag for Lag Week-folket… vi får se hvem som dukker opp… har noe på lur, men kommer litt an på.  Me fær sjau!

3. Forberede en god del egen slektsforskning – som skal begås på Family History Library!

4. Laste ned RootsTech appen – gjort!

En av mine helter!

5. Fordragsholdere og foredrag – hva vil jeg høre på, hvem vil jeg høre på? Har mange favoritter, men kanskje jeg bør se litt lenger? Vi får se hva appen foreslår! Noen MÅ jeg bare få med meg. Så er det et par sponsede (overprisete) lunsjer jeg skal være med på sammen med mine gode LagWeek-venner…

6. Utstillere – hallen er full av utstillere man må snakke med, bør snakke med, burde snakke med.. en liste over må/bør/burde/kanskje/… og så er det jo sjopping involvert i flere av dem!

Geoff Rasmussen – en annen av mine helter!
Alona!
Salt Palace!

7.  Finne venner! Etter hvert registrerer flere og flere seg som «attendees» i appen – og da er det å finne dem – «venne» dem og møte dem!

8. (I parantes) Kanskje booke en leiebil for å fyke rundt på egenhånd dersom været tillater på søndag, da er nemlig alt stengt.  Trenger jeg internasjonalt førerkort? Nix.

Ja.. det var vel første to do-list … så får den bli utvidet de neste 2 ukene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.