Meny Lukk

Webinar-maraton (gratis)!

Igjen tikket det inn en e-post fra Daniel hos MyHeritage.  I tillegg fikk jeg påminnelse på ett av mine favoritt-nettsteder – https://abundantgenealogy.com/ Thomas MacEntee sitt nettsted. Her får jeg stadig informasjon om tilbud og arrangementer for slektsforskere (veldig rettet mot det internasjonale/amerikanske markedet, men jeg er jo der også). Innholdet var om det samme tema, nemlig

«The 24 Hour Genealogy Webinar Marathon» (klikk her for å komme til informasjonen)

Det er MyHeritage og Legacy Family Tree Webinars som sponser og arrangerer, men det er kun et par av webinarene som handler spesifikt om MyHeritage. Ingen som jeg kan se handler om Legacy, det slektsprogrammet jeg bruker. I tillegg kan man lære om både belgiske, nederlandske og andre internasjonale kilder, hvordan effektivt bruke Google, litt om DNA og mye mer. Listen er lang, og foredragsholderne er mange og gode. Og – alt er gratis!

Dette er en av mange webinar-arrangører fra USA. Webinarer har blitt enormt populært, noe som er forståelig. Det internasjonale slektsforskermarkedet er enormt, og de mest populære foredragsholderne kan nå ut til mange flere på denne måten. Det er gøy å se at Marathon-listen inneholder foredragsholdere fra Europa, Australia og New Zealand også, i tillegg til MyHeritage sine egne 2 fra Israel.

Legacy Family Tree Webinars hadde jubileum i september, da feiret de at de hadde gitt ut 1000 webinarer. Og det er jo noen måneder siden!

Legacy Family Tree Webinars er en betaltjeneste, men de har ofte gratis webinarer for alle. Som tidligere nevnt, er disse rettet stort sett mot det enorme amerikanske markedet, men en del av dem kan være aktuelle også for oss.

Sjekk dem ut! https://familytreewebinars.com/

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.