Meny Lukk

RootsTech 2020 – Være med uten å være der!

Verdens største konferanse for slektsforskere, RootsTech 2020 i Salt Lake City nærmer med stormskritt. Jeg er «klar» – Nytt pass, deltakerpass, flybilletter, hotell og alt er gjort i god tid!

For den som ikke har mulighet til å delta fysisk er det allikevel muligheter for å få med noen av de fantastiske foredragene. Det er to måter å være med uten å være der.

  1. Free Live Stream (gratis)
  2. Virtual pass (ikke gratis)

Free Live Stream:
Alle KeyNotes vil bli strømmet, i tillegg til noen av de kjente foredragsholderne som Blaine Bettinger (The Genetic Genealogist), Crista Cowan  (The Barefoot Genealogist Christa Coawan) Judy Russel (The Legal Genealogist ) og flere.

Se Streaming-planen her

Særlig ett foredrag bør være interessant for mange, også nordmenn, nemlig Blaine Bettinger sitt foredrag om DNA, Genealogy, and Law Enforcement: All the Facts—Blaine Bettinger – dette går torsdag 27 februar kl. 1.30pm (13.30) Mountain Standard Time (Norge er 8 timer foran, altså kl 20.30 norsk tid).

Virtual Pass
Med Virtual Pass kan du sitte hjemme og se 30 av de beste foredragene. Disse vil bli postet ca 15-20 dager etter selve konferansen, og vil være tilgjengelig i 12 måneder fra datoen de ble lagt ut. Passet koster USD129,- (USD79,- om man har registrert seg som deltaker på RootsTech, men allikevel ønsker å se foredragene igjen). Og – jeg kommer til å gjøre det, da kan jeg planlegge hvilke foredrag jeg ikke trenger å gå på, om det kolliderer tidsmessig med noe annet! Genialt!

Les om passet og hvilke foredrag som vil ble tilgjengelig her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.