Meny Lukk

RootsTech 2020 – være med uten å være der II

Dette er egentlig et innlegg med mye kopiert fra et tidligere innlegg, men en god ting kan ikke bli gjentatt for mange ganger!!

Verdens største konferanse for slektsforskere, RootsTech 2020 i Salt Lake City åpner i morgen!. Jeg er “klar” og har hentet de eneste remediene som betyr noe for å være på høyden antrekks-vis… «badge» og «bag»… i år en hendig ryggsekk… så får vi se om jeg får brukt den til noe fornuftig.

Ryggsekk til Rootstecherne!

Live streaming!

For den som ikke har mulighet til å delta fysisk er det altså gode muligheter for å få med noen av de fantastiske foredragene. Det er to måter å være med uten å være der.

  1. Free Live Stream (gratis)
  2. Virtual pass (ikke gratis)

Free Live Stream:
Alle KeyNotes vil bli strømmet, i tillegg til noen av de kjente foredragsholderne som Blaine Bettinger (The Genetic Genealogist), Crista Cowan  (The Barefoot Genealogist Christa Coawan) Judy Russel (The Legal Genealogist ) og flere.

Se Streaming-planen her

Særlig ett foredrag bør være interessant for mange, også nordmenn, nemlig Blaine Bettinger sitt foredrag om DNA, Genealogy, and Law Enforcement: All the Facts—Blaine Bettinger – dette går torsdag 27 februar kl. 1.30pm (13.30) Mountain Standard Time (Norge er 8 timer foran, altså kl 20.30 norsk tid).

Virtual Pass
Med Virtual Pass kan du sitte hjemme og se 30 av de beste foredragene. Disse vil bli postet ca 15-20 dager etter selve konferansen, og vil være tilgjengelig i 12 måneder fra datoen de ble lagt ut. Passet koster USD129,- (USD79,- om man har registrert seg som deltaker på RootsTech, men allikevel ønsker å se foredragene igjen). Og – jeg kommer til å gjøre det, da kan jeg planlegge hvilke foredrag jeg ikke trenger å gå på, om det kolliderer tidsmessig med noe annet! Genialt!

Les om passet og hvilke foredrag som vil ble tilgjengelig her

De fleste foredragene er generell kunnskap, ikke «geografisk», men temabasert.

Jeg har allerede ombestemt meg for neste år….

I tillegg en link til «Blogger» – mange har allerede begynt å blogge om sine forberedelser og inntrykk, og Salt Lake City er nå full av slektsforskere!!
https://www.rootstech.org/blog/categories/All
Det blir spennende å høre besøkstallene….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.