Meny Lukk

Egen slektsforskning

Jeg tenkte da jeg starta bloggen min at den ikke egentlig skulle være et sted der jeg deler så mye om slektsforsning på egen slekt. Men – jeg ser at de gangene jeg har skrevet om slekta, så går det ikke lang tid og jeg får forespørsler fra personer som har googlet egne slektninger, og kommer inn på min blogg eller hjemmeside. Så da har jeg ombestemt meg, og kommer til å blogge, men så legge innleggene inn under et eget menypunkt her for å enklere finne det frem igjen. Mest vil det gå på hvordan vi har jobbet for å finne løsninger, kanskje noen morsomheter – eller noe sørgelig. Først ut er slektsnøtt 1, nemlig Andrine Olsdatter og Ole Sørensen som bodde i Vaterland i Oslo (Aker til midt på 1800-tallet).

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.