Meny Lukk

Slektsforskeren…

Jeg har holdt på med slektsforskning i ca 25 år. Man lærer litt og opplever litt gjennom en så lang periode, og mye av dette er det hyggelig å dele med andre. Siden jeg stadig får spørsmål om dette og hint, er det fint å kunne henvise til bloggen, at jeg har skrevet om temaet i en eller annen form. Min egen slekt er full av rariteter og bråstopp. Jeg har tatt DNA-tester hos ftDNA og AncestryDNA, disse har jeg også lastet opp til MyHeritage for å kanskje finne ut av noen av flokene. De testene ga meg egentlig bare enda mer å gruble på.

I denne bloggen finnes mye forskjellig, både om egen slekt, mine reiser til konferanser og slekts-møter, til Salt Lake City og andre fantastiske steder i inn og utland. Arkiv- og bibliotekbesøk og mange andre steder jeg besøker på mine manger reiser rundt omkring.

Jeg prøver og å trekke frem bøker og nettsteder som kan være interessante. Jeg skriver mest for min egen del, men jeg får såpass mye hyggelige tilbakemeldinger, at jeg regner med at andre også synes det er interessant å følge med.

Det hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar, enten et innspill, en mening eller bare en “hei”.

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.